Nuria Rosell2018-10-17T19:06:09+02:00

Descripción del proyecto

Nuria Rosell Reig

Infermera que he treballat a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona i actualment a l’àmbit d’atenció primària de l’ICS de Barcelona.

Durant 10 anys 1990-2000  periodista al Sindicat d’Infermeria de Catalunya SATSE a Barcelona.

Formació acadèmica :

Infermera especialista en Salut mental i psiquiatria; Llicenciada en Ciències de la Informació (periodisme UAB 1992); Mestratge en Bioètica i Dret UB 2006; Mestratge en Teràpies naturals en infermeria 2000 Escola universitària Sta. Madrona BCN.

Monitora  de Ioga Kundalini per l’AEKY , Associació espanyola de Kundalini Yoga 2001.

Formació en Mindfulness des de 2010 i instructora impartint diferents cursos MBSR a pacients (Fibromiàlgia i SFC, i malalts crònics i per a professionals de la salut.

Interès i experiència en teràpies naturals i complementàries (Flors de Bach; terapeutic touch…).

El mindfulness va canviar la meva vida. Vaig conèixer l’Andrés Martín (Instituto esMindfulness) quan feia la seva recerca  a l’DIAP sobre Efectivitat d’un programa formatiu amb comunicació conscient en la reducció del malestar psicològic i la millora de la relació professional sanitari-pacient a l’Atenció primària.

Jo vaig ser una de les infermeres que vaig participar en el programa en un moment difícil de la meva vida, patia una situació de ‘burnout’ laboral, i vaig sortir-ne reforçada, sense prendre ni un ansiolític.

He tingut la sort de desenvolupar programes de MBSR a pacients i professionals de l’Institut Català de la Salut. Això m’ha ajudat a poder continuar la meva pràctica personal meditativa i de pràctica informal de consciència plena en aquelles coses del dia a dia, a la feina amb la meva parella i família, quan cuino o canto o camino sento totes les vivències al meu cos, ment i esperit.

Dono les gràcies a totes les persones m’han ajudat i m’acompanyen en aquest camí d’evolució personal i espiritual.

¿Buscas instructores en tu zona?

Localidades con instructores

¿Eres instructor MBSR y quieres formar parte de la asociación?

¡Inscríbete como instructor!